Het Gratitude team bestaat uit Pamela, Lianne en Miriam. Vanuit liefde en betrokkenheid zijn we dit avontuur begonnen. Om iets te betekenen voor iedereen die met Prader-Willi syndroom te maken heeft. Maar wie doet nou precies wat? Hieronder stellen wij ons aan jullie voor: Team Gratitude!

Miriam Blondeau
Initiatiefneemster van Gratitude

“Als moeder van een dochtertje met Prader-Willi syndroom wilde ik heel graag iets doen om de PW Stichting en PWS onderzoek te steunen. Zo is Gratitude tot stand gekomen. Ik knoop de armbandjes af, zorg ervoor dat alle bestellingen op de post gaan, maak de foto’s en teksten voor de socials en onderhoud contact met klanten en onze verkooppunten. Dit alles doe ik, met zoveel liefde en passie, tussen alle bedrijven door.”

Pamela van Delden
Goudsmid

“Ik ben goudsmid en heb Miriam als klant leren kennen. Geraakt door haar verhaal wilde ik graag iets voor haar en andere ouders met een kindje met PWS betekenen. Daarom ontwerp en smeed ik alle Gratitude sieraden met veel plezier.”

Lianne Blondeau
Grafisch ontwerper en webmaster

“Als zusje van Miriam / tante van Emmie vind ik het belangrijk dat het verhaal van Gratitude de aandacht krijgt die het verdient en kan bijdragen aan o.a. meer onderzoek naar PWS. Dat doe ik door o.a. de sieradenkaartjes en ander drukwerk te ontwerpen en door te zorgen dat de website er netjes bij staat.”